Algemene voorwaarden en contracten

Voor de verkoop en inkoop van producten of diensten is het handig om te werken met standaard algemene voorwaarden, waarin uw belangen zo goed mogelijk worden beschermd. Bij verkoop- en inkoopcontracten met een groot strategisch en financieel belang of voor gecompliceerde producten en diensten, heeft het vaak de voorkeur een degelijk maatwerkcontract op te stellen.

SONY DSC

Hoe BRIEQ u helpt

BRIEQ kan voor u algemene voorwaarden opstellen die aansluiten bij de producten of diensten die u verkoopt of inkoopt. Ook vertelt BRIEQ u hoe u de algemene voorwaarden op de juiste manier gebruikt, want anders bestaat alsnog het risico dat u er geen beroep op kunt doen. Zo verschillen bijvoorbeeld de regels hiervoor in de offline en online wereld.

Als BRIEQ een maatwerkcontract voor u opstelt, inventariseren we samen uw wensen, kijken we hoe diensten en producten goed kunnen worden beschreven en we checken of er rekening moet worden gehouden met dwingend recht waarvan niet bij contract kan worden afgeweken. Ook kijken we wat er mist, want wat niet op papier staat en vergeten wordt, kan later soms vervelend uitpakken. Kortom: BRIEQ zorgt ervoor dat uw belangen contractueel zo goed mogelijk geregeld worden.