ICT-recht, e-commerce, bescherming van persoonsgegevens, contracten en algemene voorwaarden. BRIEQ richt haar focus op deze kernexpertises.

Kundig, degelijk en hands-on. Goed luisteren, maar niet naar de mond praten. Altijd een kritisch oor, een kritische blik. Waarbij uw belangen voorop staan. Dat zijn de kernwaarden van BRIEQ.

Regine ScholtenBRIEQ is door Regine Scholten opgericht in 2009 onder de naam Rechtspraktijk Scholten en in 2016 voortgezet onder de naam BRIEQ. Regine is ruim vijftien jaar advocaat en heeft ook gewerkt als bedrijfsjurist. Zij heeft veel ervaring met het juridisch begeleiden van grote ICT-projecten. Volhouden en scherp en alert blijven totdat de handtekeningen zijn gezet, daarin zit haar kracht. Haar motto: de cliënt heeft een vraag, dus de cliënt krijgt antwoord. Geen lange en wollige uiteenzettingen, maar juridisch juiste en begrijpelijke adviezen.
Als u vragen hebt, neem dan zeker contact op. Dan kunnen we samen uitvinden wat ik voor u kan doen. 

Focus

BRIEQ is een boutique kantoor met een focus op de kernexpertises privacy, ICT en contracten. BRIEQ doet waar zij goed in is. Voor vragen buiten haar expertise kan zij u verwijzen naar advocaten in haar netwerk.

Praktisch

Advies moet uiteraard juridisch kloppen maar ook praktisch uitvoerbaar zijn. Het moet kort, leesbaar en begrijpelijk zijn.

Laagdrempelig

BRIEQ is laagdrempelig en betaalbaar. Bel of mail en u krijgt altijd snel antwoord.